Το τσάι της Περιστέρας Μπαζιάνα με την Εμινέ Ερντογάν στο Λευκό Παλάτι (φωτογραφίες)

6 Φεβρουαρίου 2019 08:40

Ενώ Αλέξης Τσίπρας και Ταγίπ Ερντογάν έκαναν -ή έτσι είπαν- νέα αρχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στα θετικά της ατζέντας των ενδιαφερόντων τους, οι πρώτες κυρίες τους έπαιρναν τσάι. Φυσικά, στο, πνιγμένο στη χλιδή, Λευκό Παλάτι – όπως άλλωστε είναι και όλα όσα περιβάλλουν τον Ερντογάν.

Ο λόγος για την Περιστέρα Μπαζιάνα και την Εμινέ Ερντογάν.

Οι κυρίες είχαν την ευκαιρία για μία χαλαρή συζήτηση, συνοδεία και γλυκών κι άλλων εδεσμάτων μετά του τσαγιού – εννοείται. Το “χαλαρές”, βέβαια, και πάλι εκείνες το ξέρουν…

Η δε Εμινέ Ερντογάν έκανε και ανάρτηση στο Twitter μαζί με την Μπέτυ (του Αλέξη). “Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη χώρα μας είχαμε μία συνάντηση με την αξιότιμη κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα. Πιστεύω ότι οι αμοιβαίες επισκέψεις μας θα ενισχύσουν την φιλία μεταξύ των χωρών μας”, έγραψε.

Όσο για το στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα, μίνιμαλ. Ως συνήθως. Τίποτε εξεζητημένο, τίποτε όμως κιόλας που ν’ αποτελεί statement. Για την Εμινέ, πάλι, τι να σχολιάσουμε; Αν είναι το σωστό λουκ για μουσουλμάνα, όχι, δεν το ξέρουμε, σόρι κιόλας.

Ντονατέλλα Αδάμου