Τέα Πρέλεβιτς: Ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση

10 Δεκεμβρίου 2020 09:25

Μια από τις σπάνιες κοινές τους τηλεοπτικές συνεντεύξεις έδωσαν χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναολυτογλου η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς αποκαλύπτοντας όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνες μέχρι σήμερα.

Την αρχή έκανε η Τέα Πρέλεβιτς, η οποία μίλησε για τη ζωή της στο Λονδίνο αλλά και τον άγνωστο γάμο της με τον Ινδό πρώην σύζυγό της, με τον οποίο ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τέσσερις μόλις μήνες μετά τον γάμο τους. “Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο πρώην σύζυγός μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας! Βέβαια, στην Ινδία η κάθε πολιτεία έχει τη δική της βασιλική οικογένεια και το ταξίδι μου στην Ινδία ήταν μια εμπειρία ζωής. Έμαθα μια νέα κουλτούρα, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες που έχω πάει και θέλω να ξαναπάμε και με την Άννα […] Ο πρώτος μας γάμος έγινε στο Λονδίνο, ήταν ένας κλειστός γάμος και είχαμε προγραμματίσει μια δεξίωση στην Ελλάδα το καλοκαίρι και τον χειμώνα θα κάναμε έναν παραδοσιακό γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκε. Είχαμε κάποιες ασυμβίβαστε διαφορες, του εύχομαι τα καλύτερα” δήλωσε η Τέα Πρέλεβιτς.

Έπειτα,  μίλησε και για ένα απίστευτο περιστατικό σε ένα από τα ταξίδια της στην Ινδία: «Όταν πήγα στο Taj Mahal περίμεναν ουρές κόσμου να βγάλουμε μια φωτογραφία γιατί τους φαίνονταν περίεργο που ήμουν ξανθιά με λευκή επιδερμίδα».