Τεχνολογίες αιχμής στην υπηρεσία της αντιγήρανσης

1 Νοεμβρίου 2022 15:02

Μια νέα πρωτοποριακή φόρμουλα τίθεται στην υπηρεσία της ομορφιάς και, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, δίνει νέα διάσταση στα καλλυντικά
 
Η VKL φόρμουλα, η οποία είναι αποτέλεσμα 20ετούς έρευνας,
 
σε αντίθεση με τις άλλες φόρμουλες που δρουν στην επιδερμίδα, εισχωρεί στη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, όπου βρίσκονται τα κύτταρα και οι ινοβλάστες και παράγεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη.
 
Εφευρέτρια της φόρμουλας είναι η πρώτη Νανοϊατρός στην Ελλάδα, δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη,
 
Η δρ Καραγκιοζάκη έχει διατελέσει βασική ερευνήτρια σε περισσότερα από 30 ευρωπαϊκά και ελληνικά ερευνητικά προγράμματα, με αντικείμενο την εφαρμογή της Νανοϊατρικής σε πολλές ασθένειες ενώ έχει βραβευτεί για το συγγραφικό επιστημονικό έργο σε ελληνικά και διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Κατέχει πατέντες στο πεδίο της Νανοτεχνολογίας.
 
Κρέμες με οργανικά υλικά της φύσης
 
Με “όχημα” την πολυετή εμπειρία η καινοτόμος VKL φόρμουλα ενσωματώθηκε στην πρωτοποριακή σειρά καλλυντικών NANOTOUCHE, η οποία αποτελείται από δύο προϊόντα:
 
• Πλούσια αντι-οξειδωτική, συσφικτική κρέμα αντι-γήρανσης με κουρκουμίνη, με πλούσια υφή για ώριμες επιδερμίδες. Η κρέμα στοχεύει στη μείωση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου και στην αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, προσφέροντας ενισχυμένη αντι-οξειδωτική και αντι-γηραντική δράση.
 
Είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, πανθενόλη και λιπο-αμινοξέα πού βοηθούν στην αντιγήρανση και συμβάλλουν στη λείανση των ρυτίδων, με ειδικό πεπτίδιο για σύσφιξη της επιδερμίδας.
 
• Ενυδατική κρέμα λάμψης και αναζωογόνησης με μύρτιλο, το οποίο διαθέτει ισχυρές αντι-οξειδωτικές ιδιότητες.
 
Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, πανθενόλη, τρία είδη υαλουρονικού οξέος και αντι-οξειδωτικά της φύσης,
 
Τα προϊόντα έχουν υποστεί ενδελεχή προκλινικό και κλινικό έλεγχο, ακολουθώντας ρητά τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα αποτελέσματά τους πιστοποιούν την ασφάλεια και την υποαλλεργική τους δράση”.
 
Λεζάντα στη φωτό της γιατρού
 
Η γιατρός δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, η δημιουργός της σειράς καλλυντικών Nanotouche, στο event που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel, με αφορμή την παρουσίαση των πρωτοποριακών προϊόντων που συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής με τα αντιοξειδωτικά της ελληνικής φύσης.
 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τεχνολογίες αιχμής στην υπηρεσία της αντιγήρανσης