Τέλειο Σώμα …σε 1 μόνο εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2021 14:19

γρήγορα, ανώδυνα, χωρίς παραμορφώσεις, για φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα

BREAST LIFT

Η αύξηση και ανόρθωση στήθους γίνεται με νέα minimal επεμβατική τεχνική που είναι ανώδυνη, χωρίς μελανιές και χωρίς παραμονή στην κλινική. Η τομή γίνεται στην υπομάστιο αύλακα ή περιθηλαία και είναι αφανής.

Τα νέα ενθέματα σιλικόνης έχουν ‘Life Time Replacement’, έχουν καλύτερη ποιότητα γέλης gel και διατίθενται σε ειδική προβολή, πολλά μεγέθη και σχήματα για άψογο αποτέλεσμα.

KARDASHIAN ΓΛΟΥΤΟΙ

Αποκτήστε τώρα τέλειους τορνευτούς και ανορθωμένους γλουτούς, χωρίς ουλές, με την μοναδική πρωτοπόρο συνδυαστική επέμβαση «3 σε 1» :

1. Vibro-Lipo Λιποαναρρόφηση

2. BodyTite Σύσφιξη

3. Μεταμόσχευση λίπους και βλαστοκυττάρων στους γλουτούς με λήψη λίπους και ειδική επεξεργασία από όλες τις περιοχές του σώματος με τοπικό πάχος όπως: κοιλιά, ψωμάκια και γόνατα για αύξηση και ανόρθωση γλουτών με αποτέλεσμα φυσικό και μόνιμο.

Οι τομές είναι λίγων χιλιοστών απ’ όπου εισάγεται η μικροκάνουλα και γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη.

BODYTITE ΣΥΣΦΙΞΗ

Η προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RFAL™ κάνει συγχρόνως λιποαναρρόφηση και σύσφιξη, με λιγότερες μελανιές, οιδήματα και πιο γρήγορη ανάρρωση από την κλασική λιποαναρρόφηση.

Εφαρμόζεται στην κοιλιά, τα μπράτσα (ArmTite), στους γλουτούς (Brazilian Butt Lift) και μηρούς (Thigh Lift) ενώ συγχρόνως καταπολεμά και την κυτταρίτιδα (CelluTite).

Αντικαθιστά -σε περιπτώσεις μέτριας χαλάρωσης- τις εκτεταμένες δερμολιπεκτομές χωρίς μεγάλες ουλές ή επίπονη ανάρρωση όπως για παράδειγμα στην κλασική κοιλιοπλαστική, βραχιονοπλαστική ή το λίφτινγκ μηρών κτλ.

ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ ΦΕΤΕΣ

Νέες τεχνικές Κοιλιοπλαστικής:

1. Mini κοιλιοπλαστική για χαλάρωση κάτωθεν του ομφαλού, συνήθως μετά από κύηση ή απώλεια βάρους με τοπική αναισθησία και ταχεία ανάρρωση.

2. ‘HST’ (High Superior Tension) ασφαλής, με λιγότερες επιπλοκές (νέκρωση, σέρωμα) και εντυπωσιακή εισολκή του ομφαλού και φυσική εμφάνιση.

3. Ειδική Λιποαναρρόφηση στην κοιλιά με εντυπωσιακή γράμμωση και όψη ‘γυμνασμένης κοιλιάς six pack’ ‘φέτες’.

4. ΒodyTite για σύσφιξη χωρίς ουλές!

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ

Βραχιονοπλαστική με δερμολιπεκτομή της περίσσειας δέρματος. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, ενώ οι ουλές κρύβονται εντέχνως στην έσω αφανή επιφάνεια των βραχιόνων.

Προηγείται λιποαναρρόφηση, για μείωση του όγκου του λίπους και ταυτόχρονη μείωση των

επιπλοκών όπως του σερώματος κ.ά.

ΒodyTite σύσφιξη χωρίς δερμολιπεκτομή για τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ουλές!

——————————————————————————-

LASER ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η νέα μανία στο Χόλυγουντ, γίνεται με τοπική αναισθησία και επιτυγχάνει σμίκρυνση, συμμετρία και λεύκανση των μικρών χειλέων του αιδοίου, καλύτερο σχήμα με φυσικό νεανικό look.

FEMILIFT

Επαναστατική ΝΕΑ Ανώδυνη, μη επεμβατική Σύσφιξη και Ανάπλαση του κόλπου με Laser και Βλαστοκύτταρα. Η ανάπλαση ολοκληρώνεται και τελειοποιείται με την εφαρμογή αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP (Platelet Rich Plasma) από το ίδιο σας το πλάσμα.