Τέλος ο Κοντιζάς από το Master Chef;

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 16:32

Τέλος ο Κοντιζάς από το Master Chef;

Το Master Chef 2022 έφτασε στο τέλος του και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Ο Λεωνιδας Κουτσοπουλος όμως έριξε μια «βόμβα» για το μέλλον του Σωτήρη Κοντιζά στο ριάλιτι του Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνιδας Κουτσοπουλος κάνοντας μια ανακεφαλαίωση και αποχαιρετώντας ουσιαστικά τον έκτο κύκλο του παιχνιδιού στο Star είπε: «και να μάθουμε αν αληθεύει ότι μπορεί του χρόνου ο Σωτήρης να μην είναι μαζί μας». Οι κριτές άρχισαν να γελούν και αγκαλιάστηκαν, χωρίς να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν κάτι.

Πως αντέδρασε το Twitter στο άκουσμα ότι ο μπορεί του χρόνου να μην είναι στο Master Chef ο Σωτήρης Κοντιζάς

 

 

MasterChef 2022: ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σήκωσε το τρόπαιο των 50.000 ευρώ!

Με έντονο ανταγωνισμό και πολλές μαγειρικές δοκιμασίες έφτασε η ώρα για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef 2022 από τα χείλη των τριών σεφ και κριτών Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Μετά από έναν απίστευτο μαγειρικό μαραθώνιο, στο MasterChef 2022 μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος! Με δάκρυα στα μάτια ο ταλαντούχος σεφ κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια του, με τη μητέρα του και τον αδερφό του να τον αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι!

Φανερά συγκινημένη η Καλλιόπη Μπεζαντέ συνεχάρη τον συμπαίκτη της που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα.

Λίγο πριν από την τελική αναμέτρηση ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη έκαναν έναν τελευταίο απολογισμό των προσπαθειών τους

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, από τη μία πάω στους δικούς μου ανθρώπους από την άλλη δε θα μαγειρέψω ξανά στο MasterChef. Το σημερινό μου μενού το εμπνεύστηκα από τα μαγειρικά μου βιώματα. Τα πήγα περίφημα με το γλυκό. Ήταν από τα γλυκά που ήξερα. Παλιά έβλεπα το MasterChef απέξω και τώρα είναι εγώ αυτός που πάω στον τελικό. Ελπίζω να κερδίσω, αλλά είμαστε όλοι κερδισμένοι», ανέφερε ο Παναγιώτης.

«Το μενού μου είναι κυριολεκτικά… της Πόπης. Είναι τα όνειρά μου για την καντίνα και οι αναμνήσεις μου. Τα έδωσα όλα, άγχος και αγάπη και όταν είδα το αποτέλεσμα είπα χαλάλι. Όταν μαγείρευα και έβλεπα την οικογένειά μου και τον σύντροφό μου έπαιρνα ανάσα. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Οι σκέψεις της καντίνας μου όπως την έχω φανταστεί μου έδινε θάρρος. Δεν πιστεύω ότι το MasterChef τελειώνει. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά τραβάτε με κι σας κλαίω.», δήλωσε η Καλλιόπη.