Μόνο στο ciao: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ

13 Ιουλίου 2020 16:51

Για τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου, η μεγάλη τρικυμία, με τη μεγάλη κόντρα που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, φαίνεται ότι πέρασε.
Οι δύο αδερφές, μετά το θάνατο της μητέρας τους κοντραρίστηκαν αρκετά, με αφορμή το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, με την κόντρα τους να φτάνει και στις δικαστικές αίθουσες. Ολα αυτά, πάντως, φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και τα δύο κορίτσια της αξέχαστης ηθοποιού φαίνεται ότι έκαναν τα απαραίτητα βήματα για να φτιάξουν τη σχέση τους.
Τη νέα αρχή στην αδελφική τους σχέση δημοσιοποίησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας πάνω από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται εκείνη, η Μάρθα Κουτουμάνου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς»!Λίγες ώρες πριν, η Μαρία Ελένη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δικές της και της Μάρθας με τη λατρεμένη του μητέρα Ζωή Λάσκαρη, τόσο πρόσφατες, όσο και από το παρελθόν, όταν και οι δυο τους ήταν παιδιά.

Το “δεν σχολιάζω” του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Εντύπωση, πάντως προκάλεσε η απάντηση του Αλέξανδρου Λυκουρεζου, όταν ρωτήθηκε αν ισχύει ότι η κόρη που απέκτησε με τη Ζωή Λάσκαρη συμφιλιώθηκε με την πρωτότοκη κόρη της αξέχαστης ηθοποιού Μάρθα Κουτουμάνου, με την οποία είχε δικαστική διένεξη για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη:

«Ό,τι λέει η Μαρία-Ελένη. Εγώ δεν σχολιάζω αυτά τα θέματα της Μαρίας-Ελένης. Αν το γράφει η Μαρία-Ελένη προφανώς αυτό είναι και είναι και πολύ καλό. Αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο»…