Τέλος στο θρίλερ με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε η τηλεοπτική μαγείρισσα

Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουλίου 2021 08:10
Τέλος στο θρίλερ με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε η τηλεοπτική μαγείρισσα

Τα… μαγείρεψε μία χαρά με τον ΣΚΑΪ και θα συνεχίσει κανονικά στο κανάλι του Φαλήρου. Τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών έβαλε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. H οποία δεν αλλάζει τελικά τηλεοπτική στέγη.

Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε το όνομα της… ελεύθερης τηλεοπτικά Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ήταν δέλεαρ για αρκετά κανάλι. Όμως τελικά ο ΣΚΑΪ κινήθηκε γρήγορα και εξασφάλισε την υπογραφή της.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

«Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί για δεύτερη σεζόν στην πολύχρωμη κουζίνα της στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου τα σπιτικά μαγειρέματα αναβαθμίζονται σε γαστρονομική εμπειρία.

Τα πρωινά της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε, η Αργυρώ ετοίμαζε τα υλικά της, έπαιρνε τις κουτάλες της, άναβε την κουζίνα και τον φούρνο της, και με χαμόγελο και κέφι για δημιουργία, μας παρουσίασε περισσότερα από 540 πιάτα, στα 180 επεισόδια της εκπομπής.

Τα νόστιμα μυστικά της αγαπημένης μας μαγείρισσας παρακολούθησε το 17,4% τηλεθεατών στο σύνολο του κοινού, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της.

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα για όλη την οικογένεια και να μας μυεί στα μυστικά της καλής κουζίνας. Νέες μαγειρικές ιδέες, ψαγμένοι διατροφικοί συνδυασμοί και καλεσμένοι που έχουν κάτι γευστικό να μοιραστούν μαζί μας.»

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων ξεκίνησαν. Και έτσι στην αρχή της νέας σεζόν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας περιμένει στην «Ώρα για μαγειρική» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για δεύτερη σεζόν.