Τέμπη: Αντιδράσεις για τα μπουζούκια που άνοιξαν μετά την τραγωδία

Συντάκτης: Newsroom

7 Μαρτίου 2023 13:24

Τέμπη: Αντιδράσεις για τα μπουζούκια που άνοιξαν μετά την τραγωδία

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση κάποιων νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν το Σαββατοκύριακο μετά την τραγωδία στα Τέμπη και κάποιοι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν κανονικά στο μαγαζί.

Το Happy Day μίλησε με κάποιους από τους καλλιτέχνες που αποφάσισαν να τραγουδήσουν λίγες ημέρες μετά την τραγωδία.

«Δεν είναι εύκολο μετά από μια τέτοια τραγωδία να κάνεις τη δουλειά που κάνουμε εμείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και ζουν από αυτό. Δεν δούλεψε κανείς στο τριήμερο πένθος. Σάββατο τελείωσε το πένθος και άνοιξαν κάποια μαγαζιά, είναι και θέμα επιβίωσης» τόνισε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

«Το Σάββατο αποφασίσαμε να ανοίξουμε διότι υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι. Έχασαν δύο μεροκάματα, δεν είναι θέμα δικό μας αλλά κάποιοι άνθρωποι περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Ούτε Τετάρτη, ούτε Παρασκευή ανοίξαμε» είπε η Ελένη Καρουσάκη.

«Αν μου έλεγε ο επιχειρηματίας να πάω για δουλειά, θα πήγαινα. Είμαι υπάλληλος, δεν πάω να διασκεδάσω. Σταμάτησαν να δουλεύουν τα εμπορικά και τα λούνα παρκ; Όλοι δεν πήγαν στις δουλειές τους;» τόνισε η Νάσια Κονιτοπούλου.

Και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ανέφερε: «Στα μαγαζιά υπάρχουν οικογένειες, το δικό μας μαγαζί στηρίζει 50 οικογένειες που περιμένουν το μεροκάματο για να ζήσουν. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ήρθε να δουλέψει λόγω πένθους»!