Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, μεταξύ των τραυματιών – Το δημόσιο μήνυμά της

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2023 15:33

Τέμπη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, μεταξύ των τραυματιών – Το δημόσιο μήνυμά της

Ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, με τον τραγικό απολογισμό των νεκρών να φτάνει μέχρι αυτή την ώρα στους 40 και 72 τραυματίες.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους ανθρώπους που τραυματίστηκαν είναι και η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής από τα Χανιά, Εμμανουέλα Κατζουράκη. Η νεαρή σκοπεύτρια βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση φέροντας τραύματα που δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα πριν ξεκινήσει το ταξίδι.

«Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δε μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος», έγραψε η 23χρονη κοπέλα στο instgram της.

Η χανιώτικη ιστοσελίδα flashnews.gr ήρθε σε επικοινωνία με τη μητέρα της Εμμανουέλας Κατζουράκη, η οποία εξέφρασε την ανακούφισή της, από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της βρήκε σώα από τα βαγόνια.

«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο.

Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», ανέφερε.

Η μητέρα της 23χρονης αναχωρεί σήμερα κιόλας από Χανιά για να πάει κοντά στο παιδί της, μη παραλείποντας να εκφράσει τον πόνο της για τις άλλες οικογένειες. «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο».