Τέμπη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον ιατροδικαστή – «Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη! Είτε είναι χέρια, είτε πόδια»

Συντάκτης: Newsroom

2 Μαρτίου 2023 14:48

Τέμπη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον ιατροδικαστή - «Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη! Είτε είναι χέρια, είτε πόδια»

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία» του Open και προκάλεσε σοκ με τις αποκαλύψεις του σχετικά με το τι επικρατεί στο νοσοκομείο της Λάρισας μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

«Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί, επίσης και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, είτε είναι χέρια είτε πόδια, που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ανήκουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα είτε σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν. Το έργο της πλήρους διερεύνησης δεν έχει τελειώσει, δεν έχει ολοκληρωθεί Η ταυτοποίηση θα γίνει με DNA σε όλες τις σορούς, και στα διάσπαρτα μέλη, και δεν θα δουν από κοντά οι συγγενείς τα πτώματα και τα μέλη.

«Ήρθαν ιατροδικαστές για βοήθεια από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία. Τα πτώματα νεκροτομούνται και μετά την ταυτοποίηση παραδίνονται στους γονείς για την ταφή. Η επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ήταν 42 νεκροί, της ιατροδικαστικής 44, υπάρχει μια απόκλιση των νεκρών, έχει μπερδευτεί η κατάσταση, αυξομειώνεται ο αριθμός των αγνοουμένων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος εν ζωή. Οι πιο παλιοί συγκλονιστήκαμε τόσο που κοντέψαμε να χάσουμε την ψυχραιμία μας» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.