Τέτα Καμπουρέλη: Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 14:18

Τέτα Καμπουρέλη: Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Η Τέτα Καμπουρέλη γνωστοποίησε την Τετάρτη πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση και μία μέρα μετά έγινε η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε:

«Νομίζω πια ότι μπορούμε να πούμε, μια και έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που την κάνε να χαμογελάει ξανά μετά από πολύ καιρό».

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε κάποιες λεπτομέρειες: «Τον έχω γνωρίσει. Βλέπω την Τέτα πολύ καλά, ευτυχισμένη. Ήρθε και στο σπίτι μου με τον νέο σύντροφο. Είναι δημοσιογράφος ο άνθρωπος αυτός».

Τέτα Καμπουρέλη: Κατέθεσε αγωγή διαζυγίου – Η επίσημη ανακοίνωση

Φαινόταν εδώ και καιρό ότι η κρίση στον γάμο της ήταν τεράστια. Και η Τέτα Καμπουρέλη το επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Αφού βάζει φινάλε στη σχέση της με τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση.

Η Τέτα Καμπουρέλη με ανακοίνωσή της επισημοποίησε το τέλος του γάμου της. Μία εξέλιξη που θεωρούνταν απολύτως φυσιολογική με όσα διαδραματίστηκαν από τη σύλληψη του συζύγου της και μετά. Αν και ο Γκουρούσης ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι ο γάμος εδώ και αρκετά χρόνια είχε πέσει σε τέλμα.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας», ανακοίνωσε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η beauty expert κατέθεσε λοιπόν αγωγή διαζυγίου βάζοντας τέλος και επίσημα στον γάμο της με τον Βασίλη Γκουρούση. Μετά την αποφυλάκισή του τελευταίου οι επαφές τους ήταν τυπικές. Και ακολούθησε η ανακοίνωση της Τέτας που σφράγισε και τη λύση του γάμου τους.

«Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα», είχε πει πρόσφατα ο Βασίλης Γκουρούσης και τόνισε στη συνέχεια πως: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι».

«Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω», ανέφερε.