Τέτα Καμπουρέλη για τη σύλληψη του συζύγου της: «Τα έχουν ξεσηκώσει όλα, έχουν βγάλει air condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι καθώς και το μαγαζί» (βίντεο)

25 Μαρτίου 2021 22:25

Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε για τις τελευταίες εξελίξεις: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου κι έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Να πηγαίνω στην δουλειά μου γιατί προσπαθούμε να σωθούμε με κάποιο τρόπο, να επιβιώσουμε. Θέλω λίγο να ηρεμήσω και να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Τα έχουν ξεσηκώσει όλα, έχουν βγάλει air condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι καθώς και το μαγαζί ψάξανε μες στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί στοιχεία πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και τρία σουγιαδάκια που έχουμε πάρει από νησιά κι από το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία.

Φυσικά δέχτηκε ο σύζυγός μου κι έδωσε δείγμα DNA. Μα είναι αθώος ο άνθρωπος μου και πραγματικά στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν οι φίλοι κι οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζονται την στήριξη. Τώρα αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Νια ήρθαν πρώτα στο μαγαζί μαζί με εισαγγελέα. Με κόσμο φυσικά και δεν μου έλεγαν και γιατί. Μετά ήρθαν και σπίτι και μετά πήγα εγώ στην ΓΑΔΑ κι έμαθα. Μίλησα μαζί του, προσπαθεί κι αυτός, είναι συνέχεια με τους δικηγόρους. Τον είδα μια φορά μόνο προχθές. Δεν με αφήνουν Πιστεύω στην αθωότητά του, θα δείτε θα αθωωθεί. Θα περιμένουμε και την αυριανή ημέρα και θα αποφασίσουν οι δικηγόροι. Εμένα μου είπε η αστυνομία ότι δεν ισχύει ότι μία εκ των γυναικών που είχαν θυρίδα ήταν πελάτισσά μας στο μαγαζί.»

https://youtu.be/6lc6NIQvLQU