Τέτα Καμπουρέλη: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Βασίλη Γκουρούση

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 15:00

Τέτα Καμπουρέλη: Κατέθεσε αγωγή διαζυγίου - Η επίσημη ανακοίνωση

Η Τέτα Καμπουρέλη το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση.

Ο ίδιος πριν λίγες μέρες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Τρικάλων και το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να επισκεφτεί την οικογένεια του και τον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα.

Αυτό έκανε να φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού με την Τέτα Καμπουρέλη. Η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» μίλησε με την ίδια την Τέτα Καμπουρέλη. «Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, γειά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Τέτα Καμπουρέλη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για την προφυλάκιση του συζύγου της και τα όσα ακολούθησαν με τις επιχειρήσεις της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια.

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι η πρώτη φορά που κάνει δηλώσεις ύστερα από την αποφυλάκιση του συζύγου της Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος βρέθηκε προφυλακισμένος για 14 μήνες για την κλοπή εκατομμυρίων μέσα από θυρίδες σε τράπεζα των βορείων προαστίων

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο, αλλά όπως είπα πριν, υγεία να έχουμε… Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται, να δουλεύεις και να ζεις την κάθε μέρα με χιλιάδες προβλήματα, αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”».

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ύστερα από την προσωρινή αποφυλάκιση του μετά από 14 μήνες.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;»

Η υπόθεση του Βασίλη Γκουρούση απασχολεί ακόμα τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές ενώ έχει δοθεί σήμα στην Interpol και την Εuropol για την αναζήτηση των κλοπιμαίων μεγάλης αξίας τα οποία όπως υποψιάζονται έχουν διοχετευτεί σε παράνομες οργανώσεις της ανατολικής Ευρώπης.