Τέτα Καμπουρέλη: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας για τον εκβιασμό της και τη μήνυση του

2 Απριλίου 2021 17:00

Ο δικηγόρος της Τέτας Καμπουρέλη και του συζύγου της, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Και απάντησε σχετικά με την κόντρα της με τον Νίκο Κοκλώνη, τον εκβιασμό που σύμφωνα με τον παραγωγό έκανε και τη μήνυση του.

Συγκεκριμένα, η αισθητικός φέρεται να του ζήτησε 50.000 ευρώ μέσω γραπτών μηνυμάτων, προκειμένου να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες της στο περιοδικό του.

Με τον Νίκο Κοκλώνη να απευθύνεται στο τμήμα εκβιαστών και να της κάνει καταγγελία.

«Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει γνώση για την υπόθεση αυτή και εμείς ότι γνωρίζουμε από τα κανάλια και τα site. Μόλις έχουμε μια εικόνα για το τι έχει συμβεί και τι έχει ακολουθήσει από το διάλογο που έχει δημοσιευτεί, θα πάρουμε θέση και θα κάνουμε κάποια τοποθέτηση.

Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτά τα μηνύματα υπάρχει κάποια συνέχεια, αν είναι και άλλα πιο πριν.

Δεν έχουμε καμία επαφή με τη σύζυγο. Έχουμε αφοσιωθεί στην υπεράσπιση του συζύγου της. Για τη μήνυση δεν έχουμε καμία γνώση. Ό,τι έχουμε πληροφορεί από τα ρεπορτάζ.

Αν υπάρχει εκβίαση και αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, πρέπει να μιλήσουμε και με την ίδια τη σύζυγο. Από την μεριά των υπερασπιστών δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να τροφοδοτείται η επικαιρότητα με την υπόθεση του εντολέα μας.

Θα ενημερωθούμε για το τι έχει γίνει. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει τη δυνατότητα να γράψει και να κάνει αφιέρωμα για όποιον θέλει, αρκεί να μην είναι προσβλητικό, να μην είναι ψευδές και συκοφαντικό», είπε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος, Βασίλης Σερεμέτης.