Θα πάθεις πλάκα! Πόσα χρήματα έχει βγάλει από το τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δημοσιεύθηκε: 11/10/2020 08:40
Θα πάθεις πλάκα! Πόσα χρήματα έχει βγάλει από το τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Υποκλίθηκε πάλι ο πλανήτης με την παρουσία του στο Ρολάν Γκαρός. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε πάλι ιστορία με τη σπουδαία του πορεία και κατάφερε για μια ακόμα φορά να βάλει το τένις στα σπίτια των Ελλήνων.

Οι μεγάλες νίκες που πέτυχε στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά και η μεγάλη μάχη που έδωσε στα ημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έκαναν περήφανους τους Ελληνες και απέδειξαν περίτρανα ότι ο 22χρονος πρωταθλητής είναι από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Το χρυσό παιδί του ελληνικού τένις φεύγει από το Παρίσι πλουσιότερος, αλλά και έχοντας κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Συγκεκριμένα, η πορεία του μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα του αποφέρει 425.250 € στον τραπεζικό του λογαριασμό, που είναι το έπαθλο για όσους έφτασαν στα ημιτελικά του τουρνουά.

Τα 425.250 € που κέρδισε από το φετινό Ρολάν Γκαρός θα προστεθούν στο συνολικό ποσό που έχει κερδίσει ο Στέφανος από το τένις. Φέτος, πριν από τη συμμετοχή του στο χωμάτινο Γκραντ Σλαμ, είχε συγκεντρώσει 1.211.242 € από τις διοργανώσεις που είχε λάβει μέρος. Με τα χρήματα που κέρδισε στο Παρίσι το ποσό φτάνει τα 1.636.492 €! Σε μία σεζόν, μάλιστα που είχαμε lockdown για σχεδόν πέντε μήνες!

Συνολικά, στην καριέρα του ο Στέφανος έχει βγάλει πάνω από 10 εκατ. ευρώ από το τένις. Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 12.075.317 €! Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα έπαθλα που έχει κερδίσει ο Ελληνας τενίστας από τη συμμετοχή του στα τουρνουά που έχει παίξει, είτε στο ταμπλό του μονού είτε στο ταμπλό του διπλού.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT