Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τη Lady Gaga ως «μαύρη χήρα» των Gucci και δεν θα την αναγνωρίσετε (φωτογραφίες)

19 Μαρτίου 2021 10:00

Οι παπαράτσι πέτυχαν την Lady Gaga ως άλλη Patrizia Reggiani, στα γυρίσματα της ταινίας The House of Gucci στη λίμνη Κόμο.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική ταινία, βιογραφικού χαρακτήρα του Ridley Scott. Και η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δολοφονία του Maurizio Gucci, την οποία οργάνωσε το 1995 η «μαύρη Χήρα», πρώην σύζυγός του Patrizia Reggiani.

Η πρώην σύζυγος του «χρυσού» κληρονόμου του οίκου Gucci είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση με δικαίωμα έφεσης. Αφέθηκε ελεύθερη το 2014, έχοντας εκτίσει 18 χρόνια και με την υποχρέωση από τις ιταλικές αρχές να βρει δουλειά.

Την κομψή και εκδικητική χήρα κλήθηκε να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη και η Lady Gaga. Συμπρωταγωνιστής της ο Adam Driver στον ρόλο του Maurizio Gucci.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας που πραγματοποιούνται στην Ιταλία είναι γεγονός και η Lady Gaga είναι εντυπωσιακή στις πρώτες λήψεις.