Θα το δούμε κι αυτό στις Άγριες μέλισσες; Η Μυρσίνη αφήνει τον Δούκα για τον Βόσκαρη!

19 Δεκεμβρίου 2020 08:40

Άγριες μέλισσες: «Ο γιος σου ήταν ένας βιαστής»

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στις Άγριες μέλισσες τότε είστε γελασμένοι. Γιατί το spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες πραγματικά «τα σπάει».

Ο Βόσκαρης έχει βάλει σκοπό του να εξολοθρεύσει την Ελένη και μάλιστα έχει ρίξει τα δίχτυα του στη Σοφούλα την οποία κάνει όργανό του για να μαθαίνει τα πάντα για τη Σταμίρη «πουλώντας» της έρωτα. Εκείνη πέφτει στην παγίδα και ο Βόσκαρης έχει πλέον εκτός του Δούκα, και τον Τόλλια με το πλευρό του.

Πολύ σύντομα μία ακόμη ηρωίδα μπαίνει στη ζωή του, ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά εδώ και χρόνια. Είναι εκείνη που διατηρεί όπως και αυτός, το ίδιο μίσος για τη Σταμίρη. Την είδαμε μέσα στις φυλακές να χρηματίζει τον τότε διοικητή για να βγάλει από τη μέση τη φόνισσα του γιου της.

Η Μυρσίνη Σεβαστού πολύ σύντομα αρχίζει τις επαφές με το Βόσκαρη. Έχει μάθει ότι ο άνδρας της «όπλισε» το χέρι του γιου της, Σέργιου. Εκείνος ήταν που οργάνωσε σχέδιο εξόντωσης του Γιώργη Σταμίρη. Είναι έξαλλη με τον Δούκα γιατί θεωρεί ότι εξαιτίας του τα παιδιά τους έγιναν δολοφόνοι και ο γάμος τους κρέμεται από μία λεπτή κλωστή.

Η Μυρσίνη πλησιάζει τον Βόσκαρη, προκειμένου να μάθει το σχέδιο που ετοιμάζει για την Ελένη. Τα δύο πρόσωπα δεν αρκούνται σ’ ένα μόνο κρυφό ραντεβού, καθώς ο Βόσκαρης δεν είναι διατεθειμένος ν’ αποκαλύψει με μιας τα σχέδιά του. Η Μυρσίνη επιμένει να θέλει να μάθει αλλά δεν έχει υπολογίσει τον γοητευτικό χαρακτήρα του νέου διοικητή της χωροφυλακής. Πολύ γρήγορα θ’ αναπτυχθεί μια δυνατή σχέση μεταξύ τους, ένα κρυφό ειδύλλιο.

Οι δύο τους κυριεύονται από το πάθος που τους διακατέχει.