Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στην ημέρα

Δημοσιεύθηκε: 16 Νοεμβρίου 2021 07:45
Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στην ημέρα

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις κυρίως για τα ζώδια του νερού και της γης.

Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στην ημέρα.

Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δυναμική που μας δίνει συγκεκριμένη όψη μας οδηγεί ώστε να διεκδικήσουμε αποφασιστικά την πραγματοποίηση των σχεδίων μας. Γεγονός είναι ότι διαίσθηση και ψυχικό σθένος μας βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για εξέλιξη στο πεδίο της καριέρας.

Εξαιρετικές μπορεί να είναι οικονομικές συμφωνίες που θα επιτευχθούν σήμερα καθώς αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς ποιες είναι οι καλύτερες κινήσεις ώστε να υπάρξουν τα μέγιστα κέρδη. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος κυριαρχεί και δημιουργεί την ανάγκη για βαθύτερες συζητήσεις και καθοριστικές αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά την εικόνα της σχέσης μας. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα οδηγήσουν στην αναγέννηση της δημόσιας εικόνας μας.

Advertisement

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να δράσουμε με αποφασιστικότητα και αυθορμητισμό σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Βέβαια η απερισκεψία πολλές φορές θα μας κοστίσει για αυτό είναι προτιμότερο να ρίξουμε τους τόνους και να προχωρήσουμε με αργά και σταθερά βήματα σε επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές συζητήσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία.

Το φιλικό μας περιβάλλον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε στόχους και φιλοδοξίες. Που πιθανά έχουμε καθώς μας βοηθά σε κάθε μας βήμα. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή μας. Που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στις επιδιώξεις μας.

Αργότερα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζει την ατμόσφαιρα. Η πίεση στον επαγγελματικό χώρο δημιουργεί ανασφάλειες και φόβους. Κατώτερα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες που θα μας στοιχίσουν. Οι στιγμές δεν είναι οι κατάλληλες για κομβικές επαγγελματικές συζητήσεις καθώς πιθανότατα να καταλήξουν σε σκληρές κόντρες.

myastro

Advertisement