Θάλεια Ματίκα: «Αν κάποιος συνεργάτης μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί θα συνέχιζα να δουλεύω μαζί του»

Δημοσιεύθηκε: 29 Νοεμβρίου 2021 20:15
Θάλεια Ματίκα: «Αν κάποιος συνεργάτης μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί θα συνέχιζα να δουλεύω μαζί του»

Η Θάλεια Ματίκα συνάντησε τον Αρτ και μίλησε για το φλέγον θέμα των ημερών που έχει «διχάσει» τον καλλιτεχνικό κόσμο και είναι το ζήτημα των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων ηθοποιών.

Θάλεια Ματίκα: «Αν κάποιος συνεργάτης μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί θα συνέχιζα να δουλεύω μαζί του».

Παράλληλα μίλησε για την θεατρική παράσταση που ανέβασαν στο θέατρο μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Φέτος είμαι με το σύζυγό μου στο θέατρο Άλφα Ληναίος-  Φωτίου». Είπε μιλώντας για την θεατρική παράσταση «Θέλω να σου Κρατάω το Χέρι»στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγο της Τάσο Ιορδανίδη.

«Λειτουργούσαμε Παρασκευή για μικτό κοινό για να μην αποκλείσουμε κανέναν από την παράσταση και Σάββατο – Κυριακή αμιγώς για εμβολιασμένους», τόνισε η κ. Ματίκα.

«Ο αποκλεισμός ανθρώπων από δραστηριότητες δεν μου αρέσει καθόλου. Το Σάββατο μου είπε ο Τάσος ότι τους 65 χρονών και άνω δεν είχαμε κανένα εισιτήριο».

«Εγώ και ο Τάσος έχουμε εμβολιαστεί, αν κάποιος συνεργάτης μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί θα συνέχιζα να δουλεύω μαζί του». Τόνισε πως είναι με τον δρόμο της επιστήμης, αλλά δεν έχει πρόβλημα να συνεργάζεται με ανεμβολίαστους ηθοποιούς.

Advertisement

Για τον Άρη Σερβετάλη είπε

«Με τον Άρη Σερβετάλη είχαμε μία υπέροχη συνεργασία στο «Κλείσε τα Μάτια» είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ», δήλωσε για τον ηθοποιό.

«Ας είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας και να μιλάμε με αγάπη για τους συνανθρώπους μας». Δήλωσε για την κριτική που δέχτηκε ο Άρης Σερβετάλης.

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και εξωστρεφής άνθρωπος δεν έχει δώσει δικαιώματα με το έργο του και τον τρόπο ζωής του».

Για τον ρόλο του Τάσου Ιορδανίδη στη Γη της Ελιάς

«Καμαρώνω τον Τάσο στη «Γη της Ελιάς» και λέω ωραίος άντρας δεν ζηλεύω καθόλου τον καμαρώνω», δήλωσε για το σύζυγο της.

«Τα παιδιά μου έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έχουν αναγνωρίσιμος γονείς. Δεν θέλω να ακολουθήσουν τα βήματά μας», κατέληξε.

Advertisement