Θάλεια Ματίκα : Ωρες αγωνίας για την ηθοποιό

Δημοσιεύθηκε: 5 Αυγούστου 2021 22:15
Θάλεια Ματίκα : Ωρες αγωνίας για την ηθοποιό

Δύσκολες ώρες βίωσε η Θάλεια Ματίκα μαζί με την οικογένειά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,  έζησε από κοντά τον πύρινο εφιάλτη.

«Βρισκόμουν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια από εχθές. Σήμερα περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει γνωρίζοντας για τη φωτιά στις γύρω περιοχές και όταν λάβαμε το μήνυμα της πολιτικής προστασίας ξεκινήσαμε οικογενειακώς να επιστρέψουμε» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και συνέχισε:

«Θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση ότι στην επιστροφή περίμενα να έχει κίνηση γιατί περίμενα ότι αρκετός κόσμος θα επιστρέφει. Πιστεύω ότι κόσμος που ήθελε να σώσει τις περιουσίες του θα έμεινε πίσω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το γεγονός.

Ερχόμενη τώρα στην Αθήνα και ενώ είχαμε σκοπό να πάμε στον Ωρωπό στο εξοχικό μας, στα Οινόφυτα δεν μπορείς να περάσεις την εθνική. Πήγαμε με συνοδεία αστυνομίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Δήλεσι και δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ακολουθούμε την πυρκαγιά. Έχω την ίδια εικόνα που είχα σήμερα στην παραλία της Αγίας Άννας. Στη διαδρομή βρήκαμε 10 αυτοκίνητα το πολύ, είναι η δική μου εκτίμηση ότι έμειναν πολλά άτομα πίσω».