Θάλεια Ματίκα: «Τελικά έρχεται η ζωή και σε ξεπερνάει και σου λέει “κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι”»

30 Δεκεμβρίου 2021 18:15

Θάλεια Ματίκα: «Τελικά έρχεται η ζωή και σε ξεπερνάει και σου λέει “κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι”»

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μίλησαν για τη νέα τους θεατρική παράσταση με τίτλο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι». Ενώ αναφέρθηκαν στην πρώτη τους γνωριμία και την σχέση τους που κατέληξε στη δημιουργία οικογένειας.

Θάλεια Ματίκα: «Τελικά έρχεται η ζωή και σε ξεπερνάει και σου λέει “κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι”».

«Είχα κλείσει τα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να αποκατασταθώ ότι ήθελα η επόμενη σχέση μου να είναι εκτός χώρου για να μην μπλέξω με καλλιτέχνη. Ένας άνδρας μεγαλύτερός μου, με πιο σταθερό επάγγελμα, να είναι κάτι πιο σταθερό. Οι γυναίκες τα παθαίνουμε αυτά… Αυτές οι βλακείες…Όσο προοδευτική και να είσαι… Δεν ήθελα να βρω έναν καλλιτέχνη και να επωμισθώ το ψώνιο ενός καλλιτέχνη που έχω κι εγώ». Είπε η Θάλεια Ματίκα.

Η πρώτη τους γνωριμία

«Τελικά έρχεται η ζωή και σε ξεπερνάει και σου λέει “κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι”. Παρόλο που μου άρεσε ήταν 4 χρόνια νεότερός μου, ήταν ηθοποιός και δεν ήθελα να χάσω χρόνο στα 30. Με την επιμονή όμως και την υπομονή του… αν βάλει έναν στόχο τον κατακτά».

«Στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική, τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο και του έλεγα τα προβλήματά μου. Με κυνήγησε μετά. Όταν μου είπε πως θα βγει με μια άλλη κοπέλα, κάτι ξύπνησε μέσα μου. Εκείνη την ημέρα τον κάλεσα στο σπίτι μου να δούμε DVD».