Θανάσης Αλευράς: «Πολλές φορές άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε. Αυτό είναι κόντρα. Το θέατρο πια με ταράζει» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 31 Μαρτίου 2021 20:15
Θανάσης Αλευράς: «Πολλές φορές άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε. Αυτό είναι κόντρα. Το θέατρο πια με ταράζει» (βίντεο)

Ο Θανάσης Αλευράς, βρέθηκε καλεσμένος του «Πρωινού», Εξήγησε τους λόγους που επιλέγει να απέχει από το θέατρο αλλά και τι είναι αυτό που τον «ταράζει» στη συγκεκριμένη δουλειά. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε μια από τις μεγάλες του αγάπες που είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τρέξιμο, μιας και ο ίδιος έχει τρέξει σε Μαραθώνιο.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις και την αποκάλυψη για το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας που εμφάνισε σε ηλικία 22 ετών, ο Θανάσης Αλευράς ανέφερε πως αυτό εμφανίστηκε αμέσως μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου έχοντας σημαντικό ρόλο στο διοργανωτικό κομμάτι δέχθηκε μεγάλη πίεση, η οποία τελικά πυροδότησε την ψωρίαση, και εξήγησε πώς κατάφερε να συμφιλιωθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα και να κατορθώσει να ιεραρχήσει τις επιθυμίες του

«Εγώ εργαζόμουν για την τελετή λήξης της Ολυμπιάδας. Δίδασκα του εθελοντές και ήμουν leader. Με το που τελειώσαμε, εκείνη την ώρα γέμισε το σώμα μου κοκκινίλες. Μου διέγνωσαν ψωρίαση, άρχισα τις αλοιφές, πρώτη φορά άκουσα το αυτοάνοσο. Νομίζω το πυροδότησε αυτό, η αιτία είναι κάπου αλλού.

Τα πρώτα 10 χρόνια δεν το έψαξα, αλλά δεν τελειώνει όμως αυτό.

Όταν κάτι παθαίνουμε είναι ένα σήμα από το σώμα μας ότι κάτι δεν κάνουμε καλά. Αρχικά ξεκίνησα μόνος μου με τα διαβάσματα. Πέρασα από ψυχοθεραπεία, από ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό, μπήκα στο τρέξιμο. Τα τελευταία χρόνια είναι σε μόνιμη ύφεση το αυτοάνοσο και είμαι σίγουρος ότι κάτι αποδέχτηκα στο μυαλό μου. Συμφιλιώθηκα και αποδέχτηκα την ψωρίαση», είπε αρχικά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Για την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από το θέατρο δήλωσε: «Πολλές φορές άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε. Αυτό είναι κόντρα. Το θέατρο πια με ταράζει. Έχω πάρει αυτή την απόφαση. Να το κάνω λίγο λίγο. Δυο μήνες τον χρόνο. Είναι πολύ σκληρό για το νευρικό σύστημα του ανθρώπου να το κάνει τόσα χρόνια. Δεν με βοηθάει το τόσο πολύ. Βιοποριστικά θα δω τι θα γίνει. Βοήθησε την ψυχή μου, δεν το εγκαταλείπω, το αγαπώ βαθιά».