Θανάσης Ευθυμιάδης :Από τη δόξα στα χρέη

17 Μαρτίου 2022 01:30

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με δική του εκπομπή στο Mega

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής κι από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει έναν σχεδόν ασκητικό βίο. Ο ίδιος μίλησε για την καριέρα του αλλά και τη στροφή στη ζωή του.

Θανάσης

Ξεκίνησε το 1987. Πήγαινε στη σχολή θεάτρου και έζησε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησε, το 1993 κάνανε 2 εβδομάδες για να γυρίσουν ένα επεισόδιο, τώρα θέλουν δυο μέρες, όπως λέει ο ίδιος. «Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα», είπε ο ηθοποιός.

Χρήμα, μπουζούκια και γυναίκες

«Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα. Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα. Κάτι μέσα μου με “γαργαλούσε”. Το να αισθάνομαι διάσημος σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων μου φαινόταν γελοίο», ειπε ο ίδιος για την εποχή της μεγάλη επιτυχίας του.

Οι γυναίκες της ζωής του

Για τη γυναίκα της ζωής του και τις δύο κόρες του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα», εξήγησε αναφερόμενος στη σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς.
«Άρχισα να ψάχνομαι μέσα μου. Ήθελα να έχω κόρες. Ήμουν μέσα στη γέννα και στις δυο κόρες μου και έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα τους και το έκανα».

Ευθυμ

Η ασκητική ζωή

«Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει και έναν τρόπο να ξεπερνάει τους φόβους του, περπατώντας -κυριολεκτικά- σε σπασμένα γυαλιά…

Πηγή: περιοδικό Ciao