Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα»

13 Ιουλίου 2021 20:15

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επιλέξει να ζει κοντά στη φύση και να απολαμβάνει τα αγαθά της, μαζί με την Άννα Δημητρίεβιτς και τα παιδιά τους.

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα».

Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Alpha Παντού» και τη Βίκυ Χαντζή και εξήγησε ποια ήταν η στιγμή εκείνη που τον έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής.

«Έφτασα στη δόξα, έφτασα στα εξώφυλλα, έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα. Βρήκα μοναξιά! Και είπα ότι θα βρω το δικό μου δρόμο. Στην οικονομική κρίση του 2010 άλλαξαν όλα, στις αμοιβές, στην τηλεόραση, το θέατρο, οι πρώτες μου αγωνίες αν θα πληρωθώ με έφεραν σε επαφή με την εσωτερική μου φωνή, με τον εσωτερικό μου εαυτό»

Δεν τρώει κρέας εδώ και 14 χρόνια, ενώ πρόσθεσε  και  σταμάτησε να τρώει και ψάρι όταν κάποια στιγμή. Ενώ έκανε ψαροντούφεκο δεν είχε το σθένος να «χτυπήσει» ένα ψάρι.

«Φροντίζω κάτι από αυτά που υπάρχει καθημερινά στο πιάτο μου να το έχω καλλιεργήσει εγώ ο ίδιος. Δηλαδή νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε τα χέρια μας στη γη. Ο δικός μου ο τρόπος είναι προσωπικός, προσπαθώ να βοηθήσω μέσα από το βιβλίο μου τους ανθρώπους να βρει ο καθένας το δικό του τρόπο». Είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

a