Θανάσης Κουρλαμπάς: «Το τελευταίο πλάνο στις Άγριες Μέλισσες με τον Γιώργο Γεροντιδάκη πήρε ώρες»

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 09:50

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Το τελευταίο πλάνο στις Άγριες Μέλισσες με τον Γιώργο Γεροντιδάκη πήρε ώρες»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha και μίλησε για τους ρόλους τη καριέρας του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε πως παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ήταν κακός και δυσάρεστος, τον βοήθησε. Παράλληλα του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει πολλά πράγματα από τις δυνατότητές του σαν ηθοποιός στη μικρή οθόνη.

«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα, πολύ αγαπημένος ρόλος, ένα εξαιρετικό ταξίδι. Ήταν ένας χαρακτήρας με αρνητικό πρόσημο, δυσάρεστος χαρακτήρας που έκανε σημεία και τέρατα. Αλλά είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να είσαι μακριά από κάτι και να καλείσαι να διανύσεις μια απόσταση για να το βρεις. Να το δουλέψεις και να του δώσεις μια αληθινή ύπαρξη. Να βρεις τα καλά του, τα κακά του, να τον αγαπήσεις για να μπορείς να τον προσφέρεις με όσο γίνεται μεγαλύτερη αλήθεια. Χαίρομαι που ο κόσμος δέθηκε με κάποιο τρόπο με τον Κλεομένη και ειδικά με το τελείωμα του. Ήταν ιδιαίτερος ρόλος και λίγο στην κόψη του ξυραφιού».

Η τελευταία σκηνή της δολοφονίας του

«Από τη σκηνή στο τέλος που τον δολοφονεί ο Μελέτης υπάρχει μια φωτογραφία όπου έχουμε μια τόσο συγκινητική αγκαλιά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη όταν τελείωσε το πλάνο. Ενώ υπήρχε αυτή η σχέση των ρόλων ήταν μια εξαιρετική στιγμή γιατί τελείωνε και ο δικός μου ρόλος. Η τελευταία σκηνή του Κλεομένη που είχαμε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μας πήρε αρκετές ώρες. Ήταν Ιούλιος σε ένα φρεσκοσκαμμένο χωράφι που έγινε με πάρα πολύ προσοχή και πάρα πολύ αγάπη κυρίως από το συνεργείο. Βλέπεις τους δυο ηθοποιούς εκεί που δυσκολεύονται. Αλλά πρέπει να θυμάσαι και ολόκληρο το συνεργείο που ζει επίσης μια δύσκολη κατάσταση με χώμα και ήλιο. Για μένα ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες». Δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

https://youtu.be/ZQieHNfMU8k