Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η σχέση τους και οι δυσκολίες για να αποκτήσουν την κόρη τους

Συντάκτης: Newsroom

13 Φεβρουαρίου 2023 16:00

Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: Η σχέση τους και οι δυσκολίες για να αποκτήσουν την κόρη τους

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του, Κατερίνα Παγώνη στην εκπομπή «Ελένη». Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση του, για την κόρη του αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

«Αν η Κατερίνα ήταν συνεντευξιαζόμενη αυτή τη στιγμή, θα ήθελα την ρωτήσω για εμένα, αν ήμουν εύκολος άνθρωπος, πότε ήταν η τελευταία φορά που την στεναχώρησε και τι περίμενε από εμένα, το οποίο δεν το έχω κάνει», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας για την σύζυγό του.

«Γενικά ο Θανάσης δεν με στενοχωρεί. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω στενοχωρηθεί, μπορεί να έχω εκνευριστεί αλλά όχι να έχω στενοχωρηθεί. Νομίζω ότι πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση μας παίζει το γεγονός ότι δεν κρύβουμε πράγματα ο ένας από τον άλλο και ότι μας συμβαίνει θα το συζητήσουμε. Πιστεύω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο που αργήσαμε να κάνουμε παιδάκι, γιατί έτσι μείναμε πολύ οι δύο μας και έμαθε καλά ο ένας τον άλλο», εξήγησε η Κατερίνα Παγώνη.

«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να κοιμάσαι κάθε μέρα με το ταίρι σου, γιατί αυτή η ενέργεια θα επιστραφεί, δεν κοιμάσαι με κρύα καρδιά. Είναι ένας άνθρωπος που θα μου κάνει κριτική, ένας άνθρωπος που σε αγαπάει πρέπει να σου λέει και για τα λάθη σου. Στην συγκεκριμένη σχέση υπήρχε πολύ στοργή, σε δυσκολίες που μπορεί να πέρναγε ήθελα να της δώσω όχι αγάπη, αλλά στοργή. Να της πω ότι είμαι δίπλα της. Για εμένα υπάρχουν δύο κέντρα αυτή τη στιγμή, η γυναίκα μου και η κόρη μου», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Πάτρας.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς, η Κατερίνα Παγώνη εκμυστηρεύτηκε: «Ήταν μεγάλο στήριγμα για εμένα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου τότε αλλά και στη συνέχεια, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για να γίνουμε γονείς. Εκεί ήταν βράχος ο Θανάσης.

Αργήσαμε πολύ να κάνουμε την κόρη μας. Μπήκαμε σε μια διαδικασία πολύ δύσκολη, οπότε ήταν μόνο χαρά για εμάς. Σαφώς τα πράγματα άλλαξαν γιατί εμείς είχαμε μάθει οι δύο μας. Νιώσαμε σαν να ήρθε μια καρδιά ακόμα επάνω μας. Με τον Θανάση συνεχίζω να είμαι όπως ήμουν και πριν την κόρη μας. Τον προσέχω, όπως και πριν».