Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί»

30 Ιανουαρίου 2022 19:15

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου αποκάλυψαν το μυστικό της όμορφης σχέσης τους που έγινε αφορμή να έρθουν στον κόσμο τα δύο παιδιά τους.

Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί».

«Είναι μία υγιής σχέση που κάθε μέρα θέλουμε να τη συντηρούμε, να επενδύουμε σε αυτή, θέλει προσπάθεια» είπε ο πρωταγωνιστής του Σασμού.

Ενώ η Βίβιαν τόνισε: «Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να έχουν μία γερή βάση η μαμά και ο μπαμπάς για να είναι καλά τα παιδιά».

«Είμαστε γονείς που θέλουμε να είμαστε παντού με τα παιδιά μας, να μην είναι στο σπίτι όλη την ημέρα».

Η γνωριμία και ο γάμος τους

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το χαμόγελό της με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Μου έκανε την εντύπωση και το πόσο ψηλή ήταν, μεγαλόσωμη και μου έβγαλε μία θετική αύρα». Είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ποτέ δεν είδαν τα παιδιά τους σαν εμπόδιο στις καριέρες τους

«Το έχω ακούσει να το λένε και είναι τόσο λάθος. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το παιδί τροχοπέδη, το παιδί είναι μόνο ευλογία, μόνο τύχη μπορεί να φέρει. Γιατί να σου κόψει την καριέρα; Σίγουρα μπαίνουν πολλές δυσκολίες αλλά μπορούμε να τις ξεπεράσουμε».

Η Βίβιαν Δράκου δήλωσε πως ζηλεύει τον Θανάση: «Δεν μου έδωσε το δικαίωμα για να έχω ανασφάλεια. Εννοείται ότι όταν έβλεπα να φιλούσε και άλλες γυναίκες δεν είναι και το καλύτερο μου. Μία μικρή ζήλια γενικώς υπάρχει».

Ο Σασμός και ο ρόλος του Άγγελου

«Περίμενα από την αρχή ότι θα έχει επιτυχία. Αλλά υπήρχε ένας αστάθμητος παράγοντας, η χημεία των ηθοποιών. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου, ψάχνει την αλήθεια και δεν ψάχνει τη θετικότητά του».

Η δουλειά του ηθοποιού έχει ανασφάλειες

«Αυτή η δουλειά έχει ανασφάλεια, Πριν από τα παιδιά δεν με ένοιαζε, τώρα υπάρχει ένα άγχος. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα και το λέω μπέσα. αν τα πράγματα έρχονταν έτσι θα άλλαζα δουλειά».