Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου : βάφτισαν τις κόρες τους κι έστησαν τρικούβερτο γλέντι (φωτογραφίες – βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 09:00

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου : βάφτισαν τις κόρες τους κι έστησαν τρικούβερτο γλέντι

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου βάφτισαν τις δύο κορούλες τους χθες το απόγευμα, ενώ σύντομα περιμένουν και το τρίτο παιδάκι τους

Το ζευγάρι κανόνιζε από καιρό τις λεπτομέρειες για το διπλό μυστήριο, αφού ήθελαν να είναι όλα στην εντέλεια για τα κοριτσάκια τους και τους καλεσμένους. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου βάφτισαν τις κόρες τους με μια παραδοσιακή τελετή στην Καλαμάτα. Η βάφτιση των δυο κοριτσιών έγινε στον Άγιο Ιωάννη Κορώνης στις 19.00 μ.μ. Και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι στο πατρικό σπίτι του Θανάση Πατριαρχέα.

Νονοί της Σταύριας έγιναν η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν, Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητός του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια τη βάφτισαν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου είχαν αποφασίσει να κάνουν παραδοσιακές βαπτίσεις. Αφού αμέσως μετά έγινε μεγάλο γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Όσον αφορά το φαγητό, τίμησαν τα παραδοσιακά γλυκίσματα και φαγητά της περιοχής.
«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας», είχε δήλωσει η Βίβιαν Δράκου πριν από λίγο καιρό.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν και πολλοί συνεργάτες του Θανάση Πατριαρχέα. Ενώ ο Γιάννης Κρητικός άφησε για λίγο τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς και τον ρόλο του Πότη και τραγούδησε. Με την συνοδεία της λύρας του ευχήθηκε στις νεοφώτιστες και στους γονείς τους με μαντινάδες. Το γλέντι φούντωσε με τον Κυριάκο Κυανό στο μικρόφωνο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

φωτογραφίες και βίντεο: Instagram