Θανάσης Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω»

20 Ιουνίου 2022 13:40

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή σούπερ Κατερίνα και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον οδήγησε για ημέρες στην εντατική.

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να επιζήσει ήταν από τη σοβαρή μόλυνση που υπέστη ο οργανισμός του σε ιδιωτική κλινική

«Πολλές φορές όταν περνάς ένα βιωματικό επίπεδο, τα βλέπεις πιο σφαιρικά κι όχι τόσο απόλυτα… Με επηρέασε κι είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα. Ένα απ΄τα πράγματα που με εξόργιζαν ήταν ότι εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ. Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τι. Μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από το θάνατο. Είπαν στη γυναίκα μου για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι 20%, οπότε η γυναίκα μου υπέγραψε και πήρε αυτήν την απόφαση.

(Τα σχόλια) με είχαν σοκάρει. Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα κι όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής κι όχι ότι τα πίστευε»