Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω δει εκρηκτικές συμπεριφορές σκηνοθετών, αλλά δεν ήξερα και πώς να αντιδράσω»

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 22:15
Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω δει εκρηκτικές συμπεριφορές σκηνοθετών, αλλά δεν ήξερα και πώς να αντιδράσω»

Για το ελληνικό #MeToo, την τηλεόραση και την παράσταση που πρωταγωνιστεί μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο Πάμε Δανάη.

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχω δει εκρηκτικές συμπεριφορές σκηνοθετών, αλλά δεν ήξερα και πώς να αντιδράσω».φγφγ

Ο ηθοποιός δήλωσε σοκαρισμένος για το μέγεθος των σεξουαλικών κακοποιήσεων στο ελληνικό θέατρο και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μότο του είναι να ξεκινάει τις συνεργασίες του με απόλυτο σεβασμό σε όλους.

«Έχω δει εκρηκτικές συμπεριφορές σκηνοθετών που μέχρι κάποια στιγμή εμείς οι ηθοποιοί το θεωρούσαμε δεδομένο αλλά δεν ήξερα και πώς να αντιδράσω», εξομολογήθηκε.

Η τηλεόραση

«Ίσως επειδή αυτά που έχω κάνει στην τηλεόραση είχαν μεγάλη επιτυχία. Αν και δεν είναι πολλά δίνουν την αίσθηση πως έχω κάνει πολλά». Είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αναφερόμενος στην πολυαγαπημένη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Ο ηθοποιός είπε πως είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο θέλει να είναι κάτι το οποίο θα τον γεμίσει δημιουργικά.

«Έχει ανέβει η μυθοπλασία και παραγωγές όπως ο “Σιωπηλός Δρόμος” είναι αυτό που πρέπει να γίνεται πλέον».Δήλωσε και πρόσθεσε πως παρακολουθεί τα πάντα στην τηλεόραση, γιατί έτσι βελτιώνεται ως ηθοποιός.

Ο Μικρός Πρίγκηπας

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρίσκεται μία ανάσα πριν την πρεμιέρα της παράστασης ο Μικρός Πρίγκιπας.

«Χρειάζεται η παιδικότητα, η φαντασία και η παράσταση δείχνει αυτό που έχουμε ξεχάσει Τα παιδιά είναι πολύ πιο αυστηροί κριτές. Ενώ αν τους κερδίσεις είναι εκεί και είναι πιο ήσυχοι από τους μεγάλους. Η παράσταση στηρίζεται στους ηθοποιούς, στην ουσία του θεάτρου». Είπε σχετικά με το παιδικό θέατρο.