Θανάσης Τσαλταμπάσης: Μαζί στη σκηνή με την σύντροφό του

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 12:41

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Το ένστικτο δεν μας οδηγεί πάντα στα σωστά πράγματα»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποκάλυψε ότι φέτος το χειμώνα θεατρικά θα συνεργαστεί με την σύντροφό του στο θέατρο Αθηνών.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό 7 μερες TV για τα επαγγελματικά του σχέδια από τον χειμώνα και αποκάλυψε ότι θα βρεθεί μαζί με την αγαπημένη του

Τι ακολουθεί το χειμώνα;

Θα είμαι στο θέατρο Αθηνών με το γαλλικό έργο «Φιλιά, Όσκαρ» του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις. Θα υποδύομαι τον Όσκαρ, στο ρόλο της κυρίας Ρόζι θα είναι η Αγοραστή Αρβανίτη και παίζουν ακόμα τέσσερις ηθοποιοί. Θα ζωντανέψουμε την ιστορία ενός παιδιού που έχει μια ανίατη ασθένεια, είναι στο νοσοκομείο και γνωρίζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία του αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία. Κι ενώ το θέμα φαίνεται βαρύ, είναι ένα έργο με πολύ χιούμορ και το φινάλε σου δίνει μια δίψα για τη ζωή.

Μαζί λοιπόν στη ζωή, μαζί και στη σκηνή με την Αγοραστή Αρβανίτη…

Συνεργαζόμαστε τόσο ωραία, καταλαβαινόμαστε τόσο πολύ κι όταν νιώθεις έτσι, γιατί να μην το συνεχίσεις και να περνάς καλά και στην επαγγελματική σου καθημερινότητα; Μοιραζόμαστε τις χαρές, τα δύσκολα, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί κι είμαστε παρέα και στην καλοκαιρινή περιοδεία. Στη δική μας περίπτωση μας κάνει πολύ καλό. Έχω αποφασίσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μου αρέσει να είμαι μαζί τους στη σκηνή ή στο πλατό κι αυτό πράττω τα τελευταία χρόνια.