Θανάσης Βισκαδουράκης: «Από τότε που δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο θέλω να είμαι έντιμος, να είμαι καθαρός και να μην ρουφιανεύω»

Δημοσιεύθηκε: 8 Απριλίου 2021 17:45
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Από τότε που δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο θέλω να είμαι έντιμος, να είμαι καθαρός και να μην ρουφιανεύω»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε μια συνέντευξη σχετικά με την μεγάλη αλλαγή της ζωής του τον τελευταίο χρόνο. Αλλά και για την ταινία Bachelor 4 στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up. Αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, οι οποίες τον βοήθησαν να επιβιώσει. Επίσης μίλησε για την καραντίνα που περνά στο χωριό του και στην οικογένειά του που τον έκανε να… «καταπιεί» τον εγωισμό του.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές. Καμαρινάκιας, σερβιτόρος, τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτική λέσχη, οικοδομή. Ως τσιλιαδόρος η δουλειά μου ήταν να κατεβάζω τα ρολά για να μην μας πιάσει η αστυνομία. Από τότε που δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο θέλω να είμαι έντιμος, να είμαι καθαρός και να μην ρουφιανεύω», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Ζούμε στην Καρδίτσα με την οικογένειά μου εδώ και έναν χρόνο. Κατέβηκα τώρα στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Bachelor 4».

Για την οικογένειά του είπε: «Η γυναίκα και ο γιος μου μόνο χαρά μου έχουν φέρει. Δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου μαμά και μπαμπά. Τώρα έχω τον γιο μου να κοιμόμαστε αγκαλιά και να ξυπνάμε αγκαλιά. Ο γιος μου με κάνει να καταπίνω τον εγωισμό μου. Μέχρι τα 47 μου χρόνια ήμουν μόνο για την πάρτη μου».

«Περνάμε δύσκολα οικονομικά, καθίσαμε έναν χρόνο στο χωριό με τις κατσίκες. Μας έχουν φάει τα κουνούπια, γεμίσαμε ψύλλους. Η Κατερίνα έγινε έξαλλη. Έχω μάθει στη χλίδα, αλλά έχω μάθει και στο πάτωμα. Κοιμόμουν σε στρώμα θαλάσσης όταν ήμουν μικρός».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT