Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα… Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο»

Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2021 18:15
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα... Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν καλεσμένος για ψάρεμα από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Στην θαλασσινή τους περιπέτεια, μίλησε για την ζωή του στο ορφανοτροφείο, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει και για την καριέρα του στο θέατρο.

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα… Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».

«Μία φορά έχω πάει στο εξωτερικό, έχω πάει στην Αυστρία για να δω την Εθνική Ελλάδος το 2008, με τον Ότο Ρεχάγκελ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι που πήραμε το Euro είχα πάει στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να πανηγυρίσω. Είχα εισιτήριο στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένιωθα πολύ περήφανος για τη χώρα μου, αυτός ο τόπος είναι φιλόξενος είναι ευλογημένος».

Θα ήθελε να ζήσει κοντά στη θάλασσα

Advertisement

«Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί».

Ο άνθρωπος που συνάντησε μετά από χρόνια

«Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος είναι, κοκαλώσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».

Το καλύτερο πράγμα που τού έχει συμβεί είναι ο γιος του. Νιώθει ευγνώμων για τα πράγματα που τού έχουν δοθεί.

«Με ωραίες καταστάσεις πρέπει να είμαστε χαρούμενοι», είπε στο τέλος στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Advertisement