Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor

28 Ιανουαρίου 2022 14:57

Θανάσης Βισκαδουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

O ηθοποιός μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις οι οποίες έπαιξαν στον αέρα του «Love it» στον ΣΚΑΪ.

«Αισθάνομαι περίεργα από την ημέρα που έφυγα γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα.

Δεν περίμενα να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μούσια μου. Ένιωσα έναν πανικό, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε».

«Το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Εγώ το πίστευα ότι θα φύγω αλλά από τους συμπαίκτες μου κανένας.

Πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά.

Η Ευρυδίκη είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, η ψυχή της είναι πιο βαθιά από την πληγή της, πήγε στον θάνατο και γύρισε.

Στο βιβλίο μου θα γράψω δύο σελίδες για το Survivor, γιατί και η ζωή μου ήταν έναν Survivor και αυτό που συνειδητοποίησα ότι με βοήθησε.

Και το είπα και στα παιδιά ήταν τρία πράγματα. Η συλλογικότητα, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα».

«Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Survivor, λέω “σίγουρα εμένα επιλέξατε; εγώ είμαι γέρος”. Στην αρχή είπα όχι, αλλά η γυναίκα μου έγινε έξαλλη και μου έλεγε να πάω.

Έμεινα πέντε εβδομάδες, είμαι ευτυχής, είχα μόνο έναν τραυματισμό στο δάχτυλο που ακόμα υποφέρω και πονάω.

Αυτό συνέβη σε μία σκηνή, όταν ο Βαλάντης στενοχώρησε την Ευρυδίκη και από τα νεύρα μου τράβηξα μία κλωτσιά στο ψυγείο με τα νερά και τραυματίστηκα.

Πέρα από την τρέλα που κουβαλάει ο Βαλάντης, είναι μία ευγενική ψυχή, είναι ένα γλυκός άνθρωπος και λέει συνέχεια ευχαριστώ στη ζωή».

«Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές, σας πληροφορώ, πως ο Βαλάντης και εγώ είχαμε 24 ώρες ανοιχτή τη φωτιά για να ζεσταίνονται τα κορίτσια.

Ήξερα τα καλά του στοιχεία, απλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα όρια, δεν λέγονται αυτά τα λόγια. Αν δεν ήταν το συνεργείο, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.

Θα γινόμασταν ρόμπα σε όλη την Ελλάδα. Στο έπαθλο επικοινωνίας με συγκίνησε και του είπα “αυτός είναι ο αληθινός Βαλάντης, γιατί δεν προέβαλες αυτόν τον εαυτό”.

Όσον αφορά τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Επειδή η Μυριέλλα είναι ακόμη στο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά.

Της είπα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανα ποτέ παρέα, ούτε εντός ριάλιτι, ούτε εκτός. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι όλοι μπήκαν με στρατηγικέ.

Αυτά όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου. Η Μυριέλλα μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θα σε ξαναψηφίσω και μετά με ξαναψήφιζε».