Θάνος Καλλίρης: «Έβγαζα πάρα πολλά λεφτά, αλλά σκέψου ότι οι αντίστοιχοι λαϊκοί έβγαζαν τα διπλά»

Δημοσιεύθηκε: 28 Οκτωβρίου 2021 19:15
Θάνος Καλλίρης: «Έβγαζα πάρα πολλά λεφτά, αλλά σκέψου ότι οι αντίστοιχοι λαϊκοί έβγαζαν τα διπλά»

Ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξη που έδωσε στο Λοιπόν μίλησε για την εποχή που μεσουρανούσε με τα τραγούδια του στα 90’s. Αλλά και για τα χρήματα που έχει βγάλει από όλο αυτό.

Θάνος Καλλίρης: «Έβγαζα πάρα πολλά λεφτά, αλλά σκέψου ότι οι αντίστοιχοι λαϊκοί έβγαζαν τα διπλά».

-Μια μεγάλη καριέρα, με τραγούδια αναλλοίωτα στον χρόνο. Τι θυμάστε από τη χρυσή εποχή των ‘90s;

Advertisement

Θυμάμαι τα πάντα. Ωραίες εποχές. Κάθε πέρυσι και καλύτερα, που λένε. Αυτό που νοσταλγώ, είναι ότι τότε υπήρχαν περισσότερα καλά τραγούδια απ’ ό,τι σήμερα. Πάντα υπάρχουν καλά και σκάρτα τραγούδια, αλλά τότε υπερτερούσαν τα καλά. Για παράδειγμα, την trap μουσική δεν την καταλαβαίνω. Την σέβομαι, αλλά δεν την καταλαβαίνω. Κάτι τραγούδια που λένε νέα παιδιά και μιλάνε για γκόμενες, πιστόλια, με βρισιές, δεν μπορώ να τα κατανοήσω. Είναι πολύ ξένο όλο αυτό.

-Οικονομικά σας εξασφάλισε εκείνη η χρυσή περίοδος, ώστε ν’ αντέξετε την κρίση που ήρθε μετά;

Τα πολλά λεφτά, είναι κάτι σχετικό. Και τώρα κάποιος που είναι σπουδαίος, παίρνει πολλά χρήματα. Η διαφορά εντοπίζεται στα ρεπερτόρια. Ο πιο τρανός pop καλλιτέχνης, παίρνει λιγότερα από τον τρανό λαϊκό. Αυτό συνέβαινε και τότε. Εγώ βέβαια, έβγαζα πάρα πολλά λεφτά, αλλά σκέψου ότι οι αντίστοιχοι λαϊκοί έβγαζαν τα διπλά, μπορεί να λέω και λίγα. Ωστόσο, ναι, είμαι εξασφαλισμένος οικονομικά. Όλο έγκειται στη σωστή διαχείριση, γιατί όπως σου είπα, το πολλά ή λίγα είναι υποκειμενικό για τον καθένα. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους, οι οποίοι μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ‘90 και τώρα δεν έχουν λεφτά.

Advertisement