Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Ο θάνατος είναι 3 μέτρα ψηλός, αλλά θα τον νικήσω» (βίντεο)

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και το εξομολογήθηκε. Ο Θάνος Μικρούτσικος δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον καρκίνο, όμως, δηλώνει ετοιμοπόλεμος. Δεν τον παίρνει από κάτω και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για τη ζωή του απέναντι στη νόσο.

Τι δήλωσε

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή την ζωή, την τελικά τόσο μικρή, είμαστε σχοινοβάτες. Το στοίχημα είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε.»

Και πρόσθεσε, συγκλονίζοντας:

«Σε ό,τι αφορά στον θάνατο, εγώ κι αυτός είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια, είναι 3 μέτρα ψηλός, εγώ το 1,70 το γνωστό. Ξέρεις ότι στον 15o γύρο θα σε ρίξει νοκ άουτ. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία».

ΤΙP

Από τον Ιούνιο του 2017 αντιμετωπίζει παλικαρίσια το θέμα της υγείας του κι ενώ ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση. Καλή δύναμη κι ελπίζουμε όλοι να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη – για τη ζωή του.