Θάνος Τοκάκης: «Μια διαπίστωση που έκανα είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ βαθύτερη από ό,τι θέλει να εμφανίζεται» είπε για τις καταγγελίες των ηθοποιών

17 Φεβρουαρίου 2021 16:45

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Θάνος Τοκάκης, που μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα, αλλά και το θέμα των ημερών, τη γιγάντωση του κινήματος #MeToo στην Ελλάδα.

«Εγώ μένω στο Χαλάνδρι. Είμαι αποκλεισμένος. Πήγα μια βόλτα, έπαιξα, και γύρισα σπίτι», είπε ο Θάνος Τοκάκης.

«Τις ημέρες μου τις περνάω ήρεμα. Ήμουν από τους τυχερούς σε αυτή την καραντίνα γιατί είχα δουλειά. Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, κάναμε μια παράσταση με live streaming. Και είναι πολύ σημαντικό που μπορούσα να πάω στη δουλειά μου και να πληρώνομαι από αυτήν», συνέχισε ο ίδιος.

Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo ο Θάνος Τοκάκης είπε ότι «Πολλοί άνθρωποι έχουν μιλήσει για αυτό, και ελπίζω να μιλήσουν και άλλοι. Μια διαπίστωση που έκανα είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ βαθύτερη από ό,τι θέλει να εμφανίζεται. Είναι ένα ουσιαστικό θέμα και έχει να κάνει με το πώς ο νεοέλληνας δεν έχει μάθει να εκφράζει αυτό που του συμβαίνει. Έχουμε μάθει να τα κρύβουμε όλα αυτά. Αυτό οφείλει πια να αλλάξει».