Τhe Bachelor: Ο Σπύρος Νικολαΐδης «έριξε» άκυρο στον ALPHA και έδωσε τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 2021 17:05
Τhe Bachelor: Ο Σπύρος Νικολαΐδης «έριξε» άκυρο στον ALPHA και έδωσε τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου

Το «The Bachelor» είναι ένα από τα realities που συζητήθηκαν όσο λίγα αυτή τη σεζόν.

Με τον εργένη πρωταγωνιστή Παναγιώτη Βασιλάκο να βλέπει την αναγνωρισιμότητα και τις μετοχές του να εκτοξεύονται από τη μία μέρα στην άλλη.

Με το τέλος του παιχνιδιού, ο Βασιλάκος έγινε αστραπιαία παρουσιαστής και μάλιστα σε ένα concept που ο Alpha πίστευε πολύ στην επιτυχία του, το Battle of the couples.

Το θέμα, όμως, είναι ο επόμενος Bachelor που αναζητείται από το κανάλι.

Η επιτυχία του πρώτου έχει ανεβάσει τον πήχη με αποτέλεσμα να θέλουν τη νέα τους επιλογή να είναι ακόμα πιο δυνατή.

Ο άνθρωπος που προσέγγισαν από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Νικολαΐδη που τον γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks.

Ο 26χρονος Θεσσαλονικιός φάνταζε ο κατάλληλος για το ρόλο του καρδιοκατακτητή, αφού κέρδισε τον τίτλο του Mister Hellas 2020 σε διαγωνισμό ομορφιάς και στη συνέχεια βρέθηκε στο show μόδας του ΣΚΑΙ.

Το ραντεβού του μοντέλου που αυτό το διάστημα συμμετέχει στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου και ενδιαφέρεται πολύ να ασχοληθεί με την υποκριτική, έγινε πρόσφατα.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του Fthis.gr, αφού σκέφτηκε τη δελεαστική πρόταση των παραγωγών του «The Bachelor» τελικά αρνήθηκε γιατί οι εξελίξεις τον πρόλαβαν.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης δέχτηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου, ώστε με το τέλος των «8 Λέξεων» να συμμετέχει και στη νέα του σειρά «Η Γη της ελιάς» που θα προβληθεί από το MEGA.