Στο στόρι: τις Kardashians τις ακολουθεί η φήμη πως κάθε φορά που μπλέκουν ερωτικά με αθλητή, η καριέρα του κάνει βουτιά στον Καιάδα. Το θέμα ξεκίνησε όταν η Khloe χώρισε με τον Lamar Odom, παίκτη των LA Lakers, το 2013. Ο Lamar τότε βρισκόταν σε άριστη φόρμα και ανοδική πορεία αλλά μετά την ταραχώδη σχέση τους το ‘ριξε στα ναρκωτικά και τελικά πήρε την κατιούσα. Η επόμενη σχέση της ήταν ο Tristan Thompson με τον οποίο απέκτησαν και μια κόρη. Παρότι, δε, μπήκε και τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Αυτό το διάστημα, ωστόσο,  η καριέρα του Tristan, «πακέτο» με την ομάδα του, πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Khloe έφερε γρουσουζιά και στον σούπερ σταρ Blake Griffin. Όσο ο Griffin ήταν μαζί της πέρασε μία δύσκολη χρονιά με την τότε ομάδα του, τους L.A. Clippers στο Los Angeles. Mάλιστα, τον έδιωξαν κακήν-κακώς σε ομάδα στο Ντιτρόιτ, τους PIstons.

Ίσως, λοιπόν, φαίνεται να σκέφτηκαν κάποιοι, έχει πάρει τα vibes της και η Κendal. Έτσι,  οι φαν των Philadelphia 76ers ξεκίνησαν «συλλογή υπογραφών» στο Internet για να της απαγορεύσουν να έρθει ξανά στο γήπεδο και να εξασφαλίσουν την προστασία της ομάδας τους από την κατάρα. Αποκαλούν τις αδελφές Kardashian-Jenner διαβόητες δολοφόνους καριέρας και ζητούν από την Kendall να δείξει τον ελάχιστο σεβασμό και να μην εμφανιστεί.

Η οικογένεια δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες και η Kendall μάλλον θα συνεχίσει να στηρίζει το νέο της αγόρι, χωρίς να την απασχολούν αυτές οι συμπτώσεις (;).