ΤHE MASKED SINGER: Κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

25 Μαρτίου 2022 21:15

The Masked Singer: η πρωτότυπη πρεμιέρα και η πρώτη αποχώρηση

 Η ελληνική showbiz μπαίνει στο μικροσκόπιο του THE MASKED SINGER, που έρχεται στις οθόνες μας, από την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ!

Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή… έρευνας, ως Μάσκες!  Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης  τα μέλη της επιτροπής, είναι οι «Ντετέκτιβ» του show που πρέπει να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε Μάσκα.
Πώς περπατάει μία Μάσκα; Πώς στέκεται στο χώρο; Πώς ερμηνεύει το τραγούδι; Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να είναι το κλειδί για μία αποκάλυψη.

Ποιος θα είναι o πιο δυνατός στην επίλυση του γρίφου; Κρατήστε σημειώσεις γιατί κάθε στοιχείο μετράει!

Ο παρουσιαστής, Σάκης Ρουβάς, είναι ο ενδιάμεσος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος… μεταξύ Μασκών και Ντετέκτιβ και είναι ο μόνος που έχει… κάποια επαφή με τις Μάσκες αλλά παραμένει και αυτός μέσα στο σκοτάδι και με πολλά ερωτηματικά για το ποιος είναι ο καθένας.
Και επειδή κάθε ντετέκτιβ που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να συγκεντρώσει στοιχεία, οι Μάσκες μέσα από μικρά εισαγωγικά βίντεο πριν από τα acts  θα τους δίνουν χρήσιμα clues για να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση.
Κάθε εβδομάδα νέα στοιχεία θα προστίθενται στη λίστα των πληροφοριών που μοιράζονται οι Μάσκες με τους Ντετέκτιβ. Προσωπικά αντικείμενα, έξτρα δηλώσεις, ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά όλα αυτά με φειδώ! Οι Μάσκες δεν θέλουν να αποκαλύψουν πολλά!
Ένα εντυπωσιακό πλατό,  φιλοξενεί κοινό και Ντετέκτιβ  που θα ψηφίσουν μέσω της ειδικής εφαρμογής την αγαπημένη τους Μάσκα. Αυτή που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους αποκαλύπτει το αληθινό της πρόσωπο!