Θεατράκι για το Εβελινάκι -την Παπούλια- και τον σύντροφό της, Σταύρο σε μια απ’ τις όχι και συχνές κοινές τους εξόδους (φωτογραφίες)

19 Νοεμβρίου 2018 21:40

Eθεάθη στο «Θέατρο Αλκμήνη» και τράβηξε τα βλέμματα. Για δύο λόγους: πρώτον, γιατί η Εβελίνα Παπούλια έμοιαζε φανερά ανανεωμένη και δεύτερον γιατί μαζί της ήταν ο αγαπημένος της, ο μεσιέ Σταύρος με τον οποίο δεν την βλέπουμε συχνά στις δημόσιες εξόδους της.

Η κούκλα mommy και ηθοποιός, βλέπεις, προσπαθεί να κρατάει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, αλλά η σχέση τους έγινε ερωτική τα τελευταία δυο, λένε insiders, κάτι που έχει πει και η Εβελίνα σε οικείους της.  Οι δυο τους απόλαυσαν την παράσταση και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί. Η ηθοποιός δεν άφησε στιγμή από δίπλα της τον Σταύρο, κάτι που δείχνει ευθέως πόσο «δεμένη» είναι μαζί του.

Για τα infos της υπόθεσης, η Εβελίνα πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Τατουάζ» και, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, βρίσκει πάντα χρόνο για τους οικείους της, πόσω μάλλον για τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Εβελίνα Παπούλια: Σπάνια έξοδος με τον σύντροφο της Σταύρο![pics] | tlife.gr