Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2020: για πρώτη φορά η ετήσια γιορτή του θεάτρου ανοιχτή σε όλους

29 Νοεμβρίου 2020 14:15

Από τους σημαντικότερους θεατρικούς θεσμούς στη χώρα, τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού είναι εδώ και 21 χρόνια η ετήσια γιορτή του θεάτρου. Χιλιάδες θεατρόφιλοι αναγνώστες συμμετέχουν κάθε χρόνο στον θεσμό που διοργανώνει το «αθηνόραµα» ανελλιπώς από το 1999, βλέπουν εκατοντάδες παραστάσεις της σεζόν και τις αξιολογούν συμμετέχοντας δυναμικά. Αναδεικνύουν έτσι με τις ψήφους τους τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, τους καλύτερους σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους και όλους τους συντελεστές των παραστάσεων. Στην τελετή απονομής που γίνεται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο σύσσωμος ο κόσμος του θεάτρου δίνει το παρών χειροκροτώντας τους πρωταγωνιστές και τιμώντας τον θεσμό, ενώ οι βραβευμένοι δεν παραλείπουν να υπογραμμίσουν συγκινημένοι από το πόντιουμ ότι τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού είναι τα πιο πολύτιμα της καριέρας τους.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 16:00, θα γίνει online η απονομή για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2020 και φυσικά θα είναι ανοιχτή για όλους.

Αγαπημένοι πρώταγωνιστές, απρόοπτα, συγκίνηση, αγωνία, εκπλήξεις και ατελείωτο χειροκρότημα. Την εκδήλωση σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Δίπλα του θα βρίσκονται οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Καραμίχος και Γιάννης Στάνκογλου.