Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ περιττό»

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουλίου 2022 11:10

 Ο Θέμης Αδαμαντίδης  μιλησε σε πρωινή εκπομπή και ανέφερε ότι είναι αθώος και ότι δεν ευσταθούν οι καταγγελίες εναντίον του για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του.

«Τα δίνω όλα σε μια σχέση με μια γυναίκα, έτσι είμαι. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με την Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει, αν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε ξανακάνει μήνυση. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα θα φανούν στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού θα φανεί στη δίκη.

Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα στο κινητό της με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφο. Δεν ήθελα να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν αντάλλασσε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και για αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Χειριστικός εγώ; Η Βαρβάρα έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω στο παιδί μου. Η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική, δεν το μπορούσα. Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου ότι δεν θέλω να είμαστε πια μαζί. Δεν μπορούσα να το καταφέρω. Η κα Στεφάνοβα έχει πει κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα της και πρόκειται να τα διαψεύσει»