Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες…»

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 09:20

Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες...»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Star και προσπάθησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί με την Βαρβάρα Κίρκη και πως κατέληξαν στα δικαστήρια

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης είπε χαρακτηριστικά στην Άννα Σταματιάδου πως:

«Τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία. Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα για όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει», πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία.

«Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου, που έχουμε και παιδί μαζί. Kαι χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».
«Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω. Όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου. Και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης στη συνέντευξη στο Star.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαγορεύεται να επικοινωνεί μαζί της και να την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων. Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια.

Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, μόνο και μόνο για να τον στηρίξει. Η ίδια δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

«Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι». Είπε ο ίδιος όταν μίλησε για τα παιδιά του.