Θέμης Αδαμαντίδης: «Καρέ» συλλήψεων σε 1,5 χρόνο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Ιουλίου 2022 13:01

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει απασχολήσει πολλάκις τις Αρχές και τη Δικαιοσύνη εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Έχει συλληφθεί τέσσερις φορές, τις τρεις σε χαρτοπαικτικές λέσχες!

Ο ξυλοδαρμός που έχει καταγγείλει η Βαρβάρα Κίρκη από τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη, αποτελεί το τελευταίο -και σαφέστατα πιο σοβαρό- από μία σειρά περιστατικών με αρνητικό πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2021 και ενώ βρισκόταν σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, ο καλλιτέχνης συνελήφθη σε παράνομη λέσχη σε μονοκατοικία στην Κυψέλη. Έπαιζε τυχερά παιχνίδια μαζί με άλλους δεκαεπτά ανθρώπους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ο ίδιος είχε πει τότε: «Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS …

Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε, δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

Έπειτα από δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου, έπεσε και πάλι στα χέρια της Αστυνομίας. Είχε πάει σε χαρτοπαικτική λέσχη και συμμετείχε σε τραπέζι είκοσι ατόμων στην πλατεία Βάθη.

Το κακό… τρίτωσε στις 7 Ιουνίου . Συνελήφθη για μία ακόμη φορά σε παράνομη λέσχη στην Ομόνοια. Μαζί με άλλους πενήντα.

Την ώρα της εφόδου, ο Αδαμαντίδης έπαιζε «φρουτάκια».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, προέτρεψε τους πάντες να… ασχοληθούν με άλλα σημαντικά πράγματα, όπως η ανεργία και η πανδημία.

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του.

Εγώ θα τραγουδώ και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ. Ευχαριστώ και πάλι».

Το… καρέ των συλλήψεων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή έπειτα από καταγγελία της εν διαστάσει συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου.