Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Έξοδος για φαγητό με φίλους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Αυγούστου 2022 15:15

Μία ακόμη κοινή έξοδο πραγματοποίησαν η Βαρβάρα Κίρκη και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, έχουν αφήσει πίσω τους τις κακές στιγμές και τη σκληρή αντιπαράθεση και δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το βράδυ της Τετάρτης ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται να έχει βγει για φαγητό με την παρέα του.

Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Αδαμαντίδης και η Κίρκη, οι οποίοι κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον και δείχνουν χαλαροί.

Αμφότεροι έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τον φακό, ενώ εκείνη ακουμπάει το χέρι της στον ώμο του.

Λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της Κίρκη εις βάρος του Αδαμαντίδη και τη σύλληψή του, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί!

Το ειδύλλιο αναθερμάνθηκε καθώς αμφότεροι άφησαν πίσω τους τη δικαστική τους διαμάχη.

Το ζευγάρι, παρά τις όποιες κατηγορίες αντάλλαξε ο ένας για τον άλλον και παρά τη θυελλώδη και εκρηκτική σχέση του, που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, μετράει και πάλι ευτυχισμένες στιγμές μαζί.

Την επανασύνδεση μάλιστα φαίνεται ότι ξεκίνησε μια πρώην σύντροφος του Αδαμαντίδη, στενή φίλη της Κίρκη, η οποία ήρθε σε επαφή και με τους δύο και φρόντισε ώστε να γίνει συνάντηση στην οποία και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Αν και το πλαίσιο της επανασύνδεσης παραμένει κάπως θολό, με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να κάνουν αντικρουόμενες δηλώσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι η Κίρκη αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή και το ζευγάρι δίνει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες που του είχε προσάψει η Κίρκη. Διά του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, υποστήριξε πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει.