Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Νέα βραδινή έξοδος μετά καταγγελίες και τις μηνύσεις

Συντάκτης: Newsroom

8 Αυγούστου 2022 11:10

Μπορεί να απασχόλησαν και αρκετές ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές όμως από ότι φαίνεται ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφος του είναι και πάλι μαζί.

Μετά από μία μεγάλη κρίση που τους οδήγησε μέχρι την πόρτα του ανακριτή ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί και δεν σταματούν τις νυχτερινές εξόδους.

Για ακόμα μία φορά τα social media φωτιά με τους ίδιους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ παρά την τεράστια κρίση που πέρασε η σχέση τους με τις αλλού μηνύσεις και τις αλληλοκατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και κλοπή χρημάτων.

Να θυμίσουμε ότι η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για άγριο ξυλοδαρμό με τον ίδιο να οδηγείται στην πόρτα του ανακριτή για τα περαιτέρω.

Από την άλλη πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη είχε καταγγείλει την σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη για κλοπή χρημάτων μέσα από το σπίτι του ενώ ο Συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη Αλέξης Κούγιας είχε ναφέρει ότι οι δυο τους θα έχουν βρει!