Θεοχάρης Ιωαννίδης : Υποδέχεται τον Κώστα Τσουρό

24 Μαρτίου 2022 01:09

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Με τον πατέρα του μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό!

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 23:40 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κώστα Τσουρό για μια αξέχαστη έξοδο. Ο Κώστας Τσουρός επιβιβάζεται στο λεωφορείο του «Night Out» και έρχεται αντιμέτωπος με μια απολαυστική «ανάκριση».
Στην πρώτη δοκιμασία της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός, με τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή σκύλων, προσπαθεί να ξεπεράσει τη φοβία του για τους σκύλους. Πώς θα αντιδράσει όταν δεχτεί «επίθεση» από έναν σκύλο;

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με «Θάρρος ή Αλήθεια» και μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη. Στο λεωφορείο της εκπομπής «εισβάλλει» και η κολλητή του καλεσμένου, Ντέμη Κανδηλιεράκη, για μια μοναδική έκπληξη. Ο Κώστας Τσουρός συναντά επίσης έναν πολύ καλό του φίλο, τον θεατρικό παραγωγό Πάνο Κατσαρίδη.


Σε μια από τις στάσεις της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός επισκέπτεται το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Μπέσσυ Αργυράκη, με την πρόκληση να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει μαζί της!
Η βραδιά ολοκληρώνεται στο «Night Out Restaurant», με τον Κώστα Τσουρό σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.