Θεοδώρα : Οι τρεις αναβολές του γάμου της και η επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 10:40

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο σύντροφός της, Μάθιου Κούμαρ έχουν αναβάλει τρεις φορές τον γάμο τους.

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της μικρότερης κόρης του, Θεοδώρας με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κούμαρ. Και τέσσερα χρόνια μετά, ακόμα παραμένει άγνωστο πότε το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αρχικά ήθελε να παντρευτεί τον καλό της το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή.

Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υπομονή και να προγραμματίσει ξανά τον γάμο του για τον Μάιο του 2020. Και πάλι, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν.

Και αυτό επειδή ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού και ανέτρεψε όλα τα σχέδιά τους.

Ο γάμος, κατά συνέπεια, έπρεπε να αναβληθεί ακόμα μια φορά και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είχε οριστεί -για τρίτη φορά- τον ερχόμενο Μάιο στο Πόρτο Χέλι.

Ο πρόσφατος θάνατος όμως του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ηλικία 83 ετών, οδήγησε σε νέα αναβολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν επιθυμία του Κωνσταντίνου ο γάμος της Θεοδώρας να γίνει σε ελληνικό έδαφος. Ο τέως βασιλιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του δεν έπαψε να εκφράζει την αγάπη του για την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία.

Με σπουδές και Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες, η 40χρονη Θεοδώρα ζει μόνιμα στο Λονδίνο με τον σύντροφό της.

Ο έρωτάς της με τον γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα, η οποία είναι ηθοποιός και έχει αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία».

Γνωρίστηκε με τον Κούμαρ και έκτοτε είναι μαζί.