Θεοδώρα Βουτσά για Κατερίνα Καινούργιου: «Της φώναξα, της έκλεισα την πόρτα. Χρωστάω μια συγγνώμη»

27 Μαΐου 2022 11:45

Με μία ανάρτηση της στο instagram η Θεοδώρα Βουτσά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά της απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε χθες ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και στη Θεοδώρα Βουτσά σε θεατρική σκηνή όταν η ηθοποιός της επιτέθηκε φραστικά.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά η Θεοδώρα Βουτσά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά της και για τα όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Πριν αρκετά χρόνια, 20 νομίζω, έπαιζα σε μια παράσταση στην Αθήνα. Ήταν η πρώτη μου παράσταση που είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα μεγάλο άγχος. Είχα μόλις επιστρέψει από Νέα Υόρκη, έκανα το Είσαι το Ταίρι μου, τα πράγματα πήγαιναν καΐλα. Αλλά για να «εντυπωσιάσω» τον πατέρα μου και να παρθώ την πολυπόθητη έγκριση του και το «Μπράβο», έπρεπε να τα πάω καήλα στο θέατρο. Για εκείνον το θέατρο ήταν η πραγματική επιτυχία, εκεί έδειχνε ένας ηθοποιούς την αξία του. Η σκηνοθεσία ήταν ενός γνωστού ηθοποιού, καλός άνθρωπος αλλά με πολλά προσωπικά θέματα και ανασφάλειες δικές του. Αυτό το λέω τώρα, γιατί τότε έκλαιγα κάθε βράδυ που γύρναγα μετά την πρόβα σπίτι και σκεφτόμουν «Που έμπλεξα!

Ευτυχώς στον θίασο ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, φίλος οικογενειακώς μας χρόνια! και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα του. Ήρθε η μέρα της πρεμιέρας. Στο κοινό ο πατέρας μου. Το άγχος στο ταβάνι! Στο διάλειμμα ορμάει ο σκηνοθέτης στο καμαρίνι και αρχίζει να με βρίζει με χυδαίο τρόπο. Είχε εκνευριστεί με κάτι που έκανα στην σκηνή. Έβρισε, φώναξε, ξανά έβρισε και βγήκε από το καμαρίνι χωρίς να προλάβω να πω κουβέντα. 5 λεπτά μέχρι το τρίτο κουδούνι για να αρχίσει το δεύτερο μέρος. Έτρεμα ολόκληρη. Και εκείνη τη στιγμή χτυπάει την πόρτα μια δημοσιογράφος και μου ζητάει να της πω δυο λόγια για την παράσταση.

Όλο τον θυμό που μου πέταξε ο σκηνοθέτης τον «πέρασα» σε εκείνη. Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που μίλησα έτσι σε άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Της φώναξα, της είπα Όχι, και της έκλεισα την πόρτα. Δεν την ήξερα. Την σκεφτόμουν συχνά όμως από τότε. Ο πατέρας μου, όταν βγήκα σ´αυτη τη δουλειά, μεταξύ άλλων συμβουλών μου είπε ότι πάντα θα μιλάς σε δημοσιογράφους για τη δουλειά σου και πάντα θα φωτογραφίζεσαι για τους φωτογράφους.

Γιατί αυτοί ζουν τις οικογένειες τους από αυτό. Θα πουλήσουν μια φωτογραφία, θα κάνουν ένα ρεπορτάζ. Εσένα δεν σου στοιχίζει κάτι. Θα βοηθήσεις όμως. Και αυτή την κοπέλα δεν την βοήθησα και το σκεφτόμουν κάθε τόσο, ότι χρωστάω μια συγνώμη. Και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο λογαριασμός. Όπως είπαμε και στο τηλ, θα τα πούμε από κοντά σύντομα, Κατερίνα Καινούργιου»